Annons:

Sök

Annons:

Hultsfredsförare överst på pallen i stor tävling

Hultsfred har många duktiga driftingförare och Andreas Lilja blev vinnare i en stor tävling i Mantorp. Foto: Genrebild

Hultsfredsförare överst på pallen i stor tävling

Gatebil är en av Sveriges största driftingtävlingar. Förra helgen hade Hultsfred MK hela sju förare med i tävlingen – och en av dem fick ställa sig överst på prispallen.

Annons:

Andreas Lilja vann kvalet på 92 av maximala 100 poäng. På lördagen bjöd förarna på många fina dueller och Lilja var starkast av alla. Det är första gången som Hultsfred har en förare som vinner en deltävling i Gatebil som denna gång genomfördes i båda dagsljus och på upplyst bana i Mantorp.

Övriga förare från Hultsfred som var med var följande: Johan Ingvaldsson (11), Viktor Wettemark (12) Kevin Brunberg (16), Martin Frejd (27), Dennis Andersson (37) och Johannes Rydberg (39).

– Gatebil är den största driftingtävlingen i Sverige. I vanliga fall kör man en hel serie med tre tävlingar i Norge och två i Sverige. I år har man kört någon tävling för norrmän i Norge och vi har kört två tävlingar på Mantorp i Sverige. Det här var sista tävlingen och en av Hultsfredsförarna stod överst. Det är kul att vi hade en segrare av tävlingen och väldigt kul att sju av 39 förare kom från Hultsfred, säger Caroline Andersson i Hultsfreds MK.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: