Annons:

Sök

Annons:

Ingen världsstjärna mot Vargarna – hur blir det mot Dackarna?

Artem Laguta, här i Västerviks ställ, ser ut att köra för Rospiggarna i kväll. Foto: Arkivbild

Ingen världsstjärna mot Vargarna – hur blir det mot Dackarna?

Rospiggarna har en intensiv vecka med match måndag, tisdag och onsdag. I kväll kommer man till Målilla – men gör man det med världsstjärnan Artem Laguta?

Annons:

Den ryske stjärnföraren skulle nämligen kört för Rospiggarna redan i går mot Vargarna, men då tvingades Hallstavikslaget till en sen ändring. Detta beroende på att Laguta kraschade i polska ligan i söndags kväll. 

– Jag var så lycklig över att vi skulle ha sju förare. Alla sju är på plats, men efter läkarkontroll och check på Artem så kommer han inte till start, säger lagledaren Peter Jansson till klubbens sociala medier.

Rospiggarna körde då riders för Laguta och blev totalt uppkäkat av Norrköpingslaget, som vann med 54-36. Men kör Laguta mot Dackarna i kväll?

– Han vilar tills i morgon (läs: i dag). Är det någon dag vi ska köra riders är det i dag (läs: i går). Det är tråkigt, Artem var först på plats, men det går inte och vi får bita ihop, sa Peter Jansson inför matchen mot Vargarna.

Därmed ser det ut som att stjärnan kör mot Dackarna. En annan ändring hos Rospiggarna, som på onsdagen även möter Piraterna, är att Eddie Bock kommer in på reservplats i stället för Dante Johansson. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: