Annons:

Sök

Annons:

Rospiggarna föll, men löste bonusen – Jansson missnöjd över insatsen

Rospiggarna föll mot Dackarna. Däremot fick man med sig bonuspoängen. Foto: Linus Palmér Hård

Rospiggarna föll, men löste bonusen – Jansson missnöjd över insatsen

Dackarna knep segern i hemmamötet med Rospiggarna. Däremot tog bortalaget hem bonuspoängen efter en dramatisk avslutning på matchen. Trots bonuspoängen var lageledaren, Peter Jansson, missnöjd med hur hans lag uppträde och att man inte gjorde mer match av det hela.

Annons:

 

Rospiggarna fick med sig bonuspoängen, men föll i den viktiga bortamatchen mot Dackarna. Rospiggarnas lagledare, Peter Jansson, var missnöjd över insatsen och förlusten. Tre förare tycker han, ska kunna känna sig nöjda med sina insatser. Däremot hade han gärna sett att flera av hans förare kom upp på en högre nivå, prestationsmässigt.

 

 – Jag är missnöjd med hur vi uppträder. Vi skulle kunna ha gjort det här bättre. Wiktor Przyjemski åkte bra idag. Vi hade väl tre förare som åkte bra. Jag hade gärna sett att några till gjorde det, suckade Jansson.

Att man knep bonuspoängen var han desto mer nöjd över:

– Att vi tog bonuspoängen betyder allt för oss. Vi måste göra om och komma laddade till nästa match. Vi måste vinna de tre sista matcherna.  

Tre matchdagar i rad

Faktum är att man måste komma laddade igen – redan imorgon. Efter att ha kört match, både igår och idag, väntar match för tredje dagen i rad, imorgon. Det blir hektiskt och tufft för Janssons Rospiggarna. Imorgon väntar ett annat bottenlag, i form av Piraterna, hemma i Hallstavik. De båda lagen är i stort behov av poäng.

– Det är tufft. Men det är som det är. Vi kan inte göra så mycket åt det, utan vi får gilla läget. Vi kommer behöva göra vad vi kan för att ta alla poäng vi kan.

Linus Palmér Hård

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: