Annons:

Sök

Annons:

Här är Västerviks första pusselbit inför nästa säsong

Robert Lambert, längst till höger, blir kvar i Västervik 2025. Foto: Ossian Mathiasson

Här är Västerviks första pusselbit inför nästa säsong

Så sent som förra veckan åkte Västervik Speedway ut i SM-semifinalen mot Dackarna. Redan nu har Morgan Andersson kontrakterat den första pusselbitten. Det rör sig om britten Robert Lambert. 

Annons:

26-åringen anslöst till Västervik Speedway inför den här säsongen och har gjort starka insatser på ovalerna. Nu är han klar för en fortsättning och det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2025. 

Sportchefen Morgan Andersson ser Robert Lambert som en viktig del i den långsiktiga satsningen på SM-guld. 

– Att förlänga med Robert var en av våra högsta prioriteringar. Vi är otroligt nöjda med vad han presterade under första säsongen i Västerviksdressen, både på och utanför banan. Och det visade sig att han trivdes väldigt bra hos oss, och därför signerades avtalet redan under pågående säsong. Robert är en förare av absoluta världsklass och det känns riktigt bra att han blir första pusselbiten i vår satsning på SM-guldet kommande säsong, säger Morgan Andersson.

Britten var lagkapten i Västervik och med imponerande 2,368 slutade han på en andraplats i Bauhausligans snittliga. Han ligger dessutom på silverplats i GP-serien inför den avslutande deltävlingen. 

– Först och främst vill jag rikta ett stort tack till alla supportrar för ert fantastiska stöd under min första säsong i klubben. Ert engagemang har verkligen förhöjt min upplevelse, och det är en speciell känsla att komma till hemmamatcherna och mötas av en fullsatt arena och vajande flaggor. Efter vår starka start på säsongen inledde vi tidigt förhandlingar om 2025, och jag är glad att vi snabbt nådde en överenskommelse. Både jag och ledningen är mycket nöjda och ser fram emot nästa säsong, där målet är att sikta högre och nå ännu större framgångar. Att den här säsongen tog slut tidigare än vi hoppats har bara gjort oss mer motiverade att göra ännu bättre ifrån oss nästa år – särskilt med tanke på att det har gått 20 år sedan Västervik tog hem guldet. Det är vår ambition och vårt driv, säger Robert Lambert i ett pressmeddelande. 

Lambert blir Västerviks första pusselbit i lagbygget inför nästa säsong och han går in med ingångssnittet 2,368.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: