Annons:

Sök

Annons:

Talangen lämnar Masarna – här kör han 2019

Joel Andersson lämnar Masarna för Indianerna. Foto: Linus Johansson

Talangen lämnar Masarna – här kör han 2019

2018 blev inte vad Joel Andersson hade hoppats på. Nu lämnar han Masarna för en återkomst i moderklubben Indianerna.
– Indianerna är ju klubben i mitt hjärta, så att komma tillbaka känns såklart superkul, säger Joel Andersson till klubbens hemsida.

Annons:

Efter mycket strul i Indianerna valde Joel Andersson att lämna klubben efter säsongen 2016. Nu är han tillbaka i moderklubben.

– Det känns som att hela föreningen är mer uppstyrd nu efter alla turer som varit och jag kände att det var rätt läge att komma tillbaka nu. Jag tror att klubben kommer att komma tillbaka och att vi på sikt återigen kan bli ett av Sveriges bästa lag, säger Joel Andersson.

Indianernas lagledare Peter Johansson säger så här:

– Att få hem Joel är verkligen ett kvitto på hur mycket rätt som gjorts i föreningen de senaste två åren. Joel och jag har alltid, och även under hans båda år i Masarna, haft en god dialog. Det har aldrig varit några hard feelings oss emellan, varken när han valde att lämna eller när det inte gick att få in honom i lagbygget 2018.

Joel Andersson har setts som en av de största talangerna i speedwaysverige. Det återstår att se om 22-åringen kan hitta mer rätt igen under 2019.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: