Annons:

Sök

Annons:

Indianerna hittade inte rätt: ” Vi är för tunna – fanns ingen som klev fram

Indianerna hade inte skuggan av en chans i kvällens bortamatch mot Dackarna. Foto: Ossian Mathiasson

Indianerna hittade inte rätt: ” Vi är för tunna – fanns ingen som klev fram"

Indianerna vill nog glömma kvällens storförlust mot Dackarna. 24-poängsförlusten på Skrotfrag Arena sved. 
– Det är inte så mycket att säga om det, säger Indianernas lagledare Peter Johansson. 

Annons:

Kvällens match mellan Dackarna och Indianerna var jämn i fem heat. Då ledde Dackarna med 16–14 och la därefter i en högre växel som Indianerna inte var i närheten av att matcha. 

Målillalagets segersiffror skrevs till komfortabla 57–33. Indianerna ligger näst sist i Bauhausligan med fyra inkörda poäng på sex matcher. Dackarna ligger tvåa med nio poäng. 

– Vi är för tunna utan Holder (Chris) och skulle behövt Iversen (Niels-Kristian). Vi själva tyckte att vi var med i heaten i de två första omgångarna, sedan tog de en femetta som de växte av. En femetta kan lika gärna gå åt andra hållet så länge du är med i matchen, säger Indianernas lagledare Peter Johansson. 

"Fanns ingen som klev fram"

Indianerna hade problem med att hitta rätt inställningar och fart i kvällens match. 

– Vi har inget problem med snacket inom laget utan alla försöker förmedla det man har kommit fram till men det fanns ingen som klev fram för att ingen kände att man träffade rätt med inställningarna, säger Peter Johansson och fortsätter:

– Banan i Målilla är alltid jättefin, det är så varje gång man kommer hit. De försöker göra en bra racingbana så det handlar om att hitta rätt på banan. Vi har det ungefär likadant i Kumla, att det inte är någon typisk hemmabana utan alla kan åka på den. Alla kan åka här men för att åka fort måste du ha något litet extra i förhållande till någon annan. Det var det vi inte hittade idag. Vi behöver de rutinerade förarna i sådana här matcher. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: