Annons:

Sök

Annons:

Ny milstolpe för Dagens Hultsfred – över 5 000 har appen

Dagens Hultsfred har passerat 5 000 nedladdningar av nyhetsappen.

Ny milstolpe för Dagens Hultsfred – över 5 000 har appen

Nyligen nådde Dagens Hultsfred en ny milstolpe. Nyhetsappen har nu över 5 000 nedladdningar.
– Vi är väldigt glada för att alltfler hittar till oss och börjar följa oss på daglig basis, säger ansvarige utgivaren Jakob Karlsson.

Annons:

Nyhetssajten Dagens Hultsfred startades i september 2017 och har nu kommit upp i 5 000 nedladdningar av appen.

– Ökningen fortsätter i god takt och jag tror att vi är över 6 000 innan året är slut. Med tanke på att bolaget än så länge har resurser för en reporter är det en utveckling som vi är väldigt nöjda med. Det visar verkligen att en ny tidning i Hultsfred behövdes, säger Jakob Karlsson.

Ökat med 48 procent

När det gäller besökssiffrorna pekar de också uppåt. I år ligger snittet på 175 000 visningar per vecka och 15 900 unika webbläsare. När det gäller antalet visningar motsvarar ökningen 48 procent jämfört med samma period förra året.

– Hultsfred är en liten kommun och att vi har fler unika besökare än invånare är förstås en mycket bra nivå för en hyperlokal tidning. Vi tror på fortsatt ökning och att vi kan nå upp till ett snitt på 20 000 per vecka på sikt. Vi är nu uppe på nivåer som vi tror ökar intresset av att annonsera hos oss, vilket i sin tur kommer leda till att vi kan göra en ännu bättre tidning. Jag är helt säker på att vi erbjuder marknadens lägsta priser per visning, säger Jakob Karlsson. 

Över 100 000 besökare

Dagens Hultsfred drivs av bolaget Dagens Vimmerby AB som även driver systeritdningarna Dagens Västervik och Dagens Vimmerby. Tillsammans noterar tidningarna 850 000 visningar och 103 000 unika webbläsare varje vecka.  

Dagens Hultsfred levererar cirka 20 artiklar om Hultsfred och närområdet varje dag och rubbet är gratis för alla. Verksamheten finansieras enbart med hjälp av annonser och har aldrig mottagit något statligt mediastöd.

Vill du följa våra siffror redovisas de transparent här.

Vill du hjälpa oss att göra en ännu bättre tidning kan du bli DH-supporter här. 

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: