Annons:

Sök

Annons:

Ett nytt limousinföretag i närområdet blickar mot Vimmerby, Hultsfred och Västervik. Foto: MostPhotos

Nytt limousinföretag blickar mot vårt område – "Tror det finns en marknad"

Limousin till festen eller bröllopet. Fredric Henningsson och Beatrice Gustafsson tror att det finns en marknad för det och har startat ett nytt limousinföretag.
– Jag har fått mycket förfrågningar, säger Fredric Henningsson.

Annons:

För tio år sedan hade Fredric Henningsson ett limousinföretag i Västervik. 

– Det var jätteroligt, men för tio år sedan valde jag att lägga ned det. Nu har jag blivit sugen på att köpa mig en limousin igen och jag har alla tillstånd som krävs, berättar han.

Numera bor han i Kisa tillsammans med sambon Beatrice Gustafsson.

– Vi båda har alla tillstånd som krävs och vi ska dela på det här.

Riktar in sig på närområdet

Företaget är baserat i Kisa, men Fredric Henningsson säger att han kommer rikta in sig på närområdet och tror att kunder kommer finnas i såväl Vimmerby som Västervik och Hultsfred. 

– Nu i helgen har vi en körning från Linköping till Göteborg, men mest tror jag det kommer bli i omrädet häromkring. Det är där vi utgår från och jag tror det kan finnas ett intresse. Jag har fått mycket förfrågningar efter att jag lade ned företaget i Västervik, så en hyfsad marknad kan det nog finnas. Jag har ett vanligt jobb vid sidan av, så det blir mest helger och när det finns tid. 

Vid vilka situationer kan det vara så att man vill ha en limousin?

– Det kan vara bröllop, köra någon till eller från en nattklubb. Det kan vara att man samarbetar kring turer och plockar upp någon på ett ställe och kör till en annan plats. Ska man bara åka en kortare sväng blir det ju ett mer förmånligt pris. Det är roligt att göra det här och de flesta är ju glada när man kör dem.

"Ska bli skoj"

I söndags hämtades limousinen ut och nu är Fredric redo att sätta igång på allvar.

– Det ska verkligen bli skoj. Jag hoppas att det finns en marknad för det här och att vi kan verka över hela närområdet. Det blir ju lätt så att om någon testar och pratar om det, så kan det bli fler som ser tjusningen med det.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: