Annons:

Sök

Annons:

Företagets fina miljonbonus till jul – så mycket får varje anställd

Vida ger en finfin julbonus till sina anställda. Foto: Micael Rundberg

Företagets fina miljonbonus till jul – så mycket får varje anställd

Storföretaget Vida AB gav en finfin julbonus till sina anställda efter ett starkt 2021. Alla anställda får 15 000 kronor var.
– Vi vill visa vår uppskattning, säger koncernchefen Måns Johansson.

Annons:

Sågverksbranschen har ett extremt starkt år bakom sig. Vida AB är inget undantag. Företaget har gjort ett starkt resultat och med anledning av det kommer samtliga tillsvidareanställda få vara med och dela på miljoner. 

Julbonusen är på 15 000 vardera till företagets tillsvidareanställda.

– Det är de anställda som tillsammans har skapat värdena för Vida. Det är därför väldigt roligt att kunna dela med sig av vinsten på detta sätt, säger Måns Johansson, koncernchef på Vida AB.

Företaget brukar dela ut bonusar när de haft framgångsrika år.

– Vi har förstås både bra och dåliga år och tidigare har vi gett mellan 5 000 och 10 000 kronor per anställd. 2021 var ett exceptionellt bra år och vi har många medarbetare som gjort ett otroligt jobb. Då ville vi höja den summan lite extra.

"Glada och tacksamma"

Julbonusen på 15 000 kronor hamnade på cirka 1 250 anställdas konto strax innan jul.

– Det var en extra julklapp, där vi ville visa uppskattning för allt engagemang och allt arbete som ligger bakom det här. Det har varit ett fantastiskt bra lagarbete.

Vad har ni fått för reaktioner?

– Det är väldigt många som varit både glada och tacksamma. Båda sågverken i Vimmerby respektive Mörlunda är ganska nya i Vida-familjen och det är extra roligt att kunna visa dem hur vi arbetar.

Vida AB har sågverk i både Vimmerby och Mörlunda. I Vimmerby finns även företaget Vida Packaging. Tillsammans har man drygt 130 anställda i vår trakt som fick en extra fin julklapp 2021.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: