Annons:

Sök

Annons:

Ordnar spökvandring i sanatoriet –

Nina Roxenhag och Marianne Sandberg arrangerar spökvandring i Moliljan lördag natt, för människor som är intresserade av det paranormala. "Det gamla sanatoriet är ett ställe som människor med ett intresse för det andliga, länge velat komma in i". Foto: Lotta Madestam/privat

Ordnar spökvandring i sanatoriet – "Unik möjlighet att uppleva det paranormala"

Det gamla sanatoriet i Målilla väcker en nyfikenhet hos människor som är intresserade av det paranormala och andliga. Nu får de en unik möjlighet att komma in i Moliljan när Nina Roxenhag och Marianne Sandberg, som är certifierade medium, ordnar en spökvandring på lördag natt.

Annons:

– Målilla sanatorium är ett hus som människor med ett intresse för det andliga länge velat komma in i, säger Nina Roxenhag.

Hon och kollegan Marianne Sandberg är nyligen hemkomna från ett liknande event på Gotland, nu står Målilla på tur. Samtliga tio platser bokades snabbt av människor spridda över hela landet.

– Det ska bli otroligt spännande, vi har hört och sett så mycket om den här fastigheten. Det är en unik möjlighet att uppleva det paranormala. 

Uppleva saker tillsammans

Nina och Marianne driver företaget Roxsans Experience sedan två år tillbaka och understryker att det är det paranormala, det andliga de jobbar med, så nu ska de hjälpa deltagarna att öppna sina sinnen med ambitionen att jobba och få uppleva saker tillsammans i det gamla sanatoriet.

– Vårt mål är att alla ska få känna och uppleva något under de timmarna vi är där. Vi vet att huset har en historia och olika personer som varit inne, exempelvis Jocke och Jonna Lundell som spelat in både Hide and Seek och Spökjakt i fastigheten, vittnar om energier från människor som byggt stället, jobbat eller levt sina sista dagar där. Ja, det finns till och med de som säger sig ha pratat med andar, en liten flicka i källaren exempelvis. 

– Så vi har lyssnat på andra som gett inspiration. Men vi har inte varit där och rekat utan det blir första gången även för oss som vi kliver innanför dörrarna, säger Marianne Sandberg.

Vad hoppas ni få uppleva under det knappa halvdygn som spökvandringen pågår?

– Att vi får se någonting, en skugga eller skepnad, eller en dörr som stänger sig. Någonting som inte kan förklaras med det naturliga. Och att vi faktiskt kan få det på film, säger Marianne Sandberg.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: