Annons:

Sök

Annons:

Riksdagspolitiker besökte två Virserumsföretag:

Åke Nilsson, Bo Albin, Fredrick Andersson, Monica Bergh och Gudrun Brunegård i samspråk under Kristdemokraternas studiebesök på Byggvab och Bosses blommor. Foto: Privat

Riksdagspolitiker besökte två Virserumsföretag: "Viktiga att lyfta fram som grundpelare"

 

Riksdagsledamoten Gudrun Brunegård (KD) gjorde tillsammans med en grupp kommunpolitiker studiebesök hos Virserumsföretagen Byggvab och Bosses blommor tidigare i veckan. 

 

Annons:

Byggvabs vd Fredrick Anderson har tagit initiativet till att bjuda in olika politiska företrädare och vände sig till KD-politikern Monica Bergh för att ge en presentation till KD-gruppen. Till detta besök som genomfördes i början av veckan valde KD-gruppen att ta med Gudrun Brunegård (KD), riksdagsledamot från Vimmerby. 

– Det är något som vi uppskattar. Det är alltid viktigt att få en presentation av olika företag i kommunen och lyssna in de synpunkter som företagarna har på politiken, säger Anders Andersson, ordförande i KD-avdelningen. 

Anders Andersson berättar att det är uppenbart att det finns ett sug efter serviceföretag inom bygg- och anläggningsbranschen.

– Byggvab har ett stort sortiment, men det som helt klart är grunden för detta företags stora förtroende är att man har satt fokus på service till lantbruksföretag eller andra inom bygg och anläggningar, säger Anders Andersson. 

Blomsterbutiken fortsätter

Byggvab har dessutom kompletterat sin verksamhet med ett samarbete med Bo Albin som gör att Virserum har en blomsterhandel med trädgårdsväxter. Det framgick under studiebesöket att det kommer bli en fortsättning.

– Fredrick och Bo bekräftade att man har planer på att utvidga verksamheten med blomsterbutik till att finnas året runt, säger Andersson.

Gudrun Brunegård lovordade efter besöket det entreprenörskap och höga servicenivå som finns i detta byggvaruhus som omfattar allt från VVS-rör, sommarblommor och kattmat till hydraulslangar, arbetsskor och toapapper.

– Dessa entreprenörer och företagare som ofta jobbar i det tysta är mycket viktiga att lyfta fram som grundpelare i ett fungerande samhälle, säger riksdagsledamoten Gudrun Brunegård. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: