Annons:

Sök

Annons:

Företaget bygger ut till nästa säsong – så ser planerna ut

Bosses Blommor bygger ut till nästa säsong, säljytan i det närmaste fördubblas. "Det ska bli mer som ett garden center", säger Bosse Albin, anställd i företaget. Foto: Privat

Företaget bygger ut till nästa säsong – så ser planerna ut

Bosses Blommor hos Byggvab i Virserum ska bygga ut. Efter hand som utbudet av växter ökat har man blivit trångbodda.
– Det ska bli mer som ett garden center, säger Bosse Albin, anställd i företaget.

Annons:

Bosses Blommor är inne på sin andra säsong, numera i Fredrick Andersson och Byggvabs regi. Satsningen har gått hem i Virserum.

– Kundunderlaget har ökat stadigt. Det har blivit ett allt större upptagningsområde, det kommer folk långt utifrån nu. Jag hämtar direkt i växthusen, det sparar väldigt mycket transport utan vatten. Det har spridit sig från mun till mun att vi har bra kvalité, det är den bästa reklamen, säger Bosse Albin.

Underlätta för kunderna

I takt med att kunderunderlaget och utbudet av växter ökat har man blivit trångbodda, så nu är planen att bygga ut.

– Jag har ju fått lite konkurrens här i Virserum, så jag vill satsa mer på buskar och träd, det har gått bra, säger Fredrick Andersson.

– Nu är tanken att det ska bli mer som ett garden center, tillägger Bosse Albin och berättar mer om planerna, som ska underlätta både för de själva och kunderna.

Skydda från regn och blåst

Idag är det en sektion utan tak, nu bygger man ut med ytterligare en, som förses med tak för att skydda växterna från regn, blåst och sol medan träd och buskar får fortsätta stå ute.

– Själva säljytan kommer bli i det närmaste dubbelt så stor så vi kan utöka sortimentet, samtidigt som vi gör plats för de andra delarna vi har på gården, med bland annat jord och plaströr, så det blir bättre organiserat. Vi kommer också att plana av marken, så det blir bättre att gå där. Allt sammantaget gör att det blir mer kundvänligt, säger Bosse Albin.

 När är tanken att det här ska stå klart?

– Arbetet inleds när frosten släpper till våren, så hoppas vi vara färdiga i månadsskiftet april-maj när utesäsongen börjar.

Vad hoppas du att den här satsningen ska leda till?

– Förhoppningsvis att vi får en större omsättning och mer folk, det är ju det som är meningen, säger Bosse Albin.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: