Annons:

Sök
Eländet bara fortsätter:

Efter gårdagens blomleverans till den gamla lokalen glömde Iselin Bråten Latif låsa dörren, i den stress som var. Idag möttes hon av att någon varit inne i lokalen och stulit massa saker. Foto: Lotta Madestam

Eländet bara fortsätter: "En kort stund var jag nära att ge upp"

I den stress som var i går glömde Iselin Bråten Latif låsa till sin gamla lokal, med följden att hon bestulits på en flera saker. 
– Under en kort stund var jag nära att ge upp, säger hon.

Annons:

Tråkigheterna bara fortsätter för Iselin Bråten Latif som i går möttes av en stark doft som gjorde henne svimfärdig när hon kom till sin blomsterbutik More leafs please.

Det visade sig att en stor mängd handsprit hällts ut vid ett inbrott i ett källarförråd, där doften spred sig vida omkring. Här kan du läsa mer om det.

Under räddningstjänsten och polisens arbete fick en blomleverans istället lämnas i den gamla lokalen. I den stress som var glömde Iselin Bråten Latif låsa dörren.

– Idag när jag skulle hämta min skrivare såg jag att någon varit inne och snott massa saker.

Vad för saker?

– Gratulationskort och de som inte togs låg slängda över hela butiken. Tre blommor, krukor, silkespapper, plåtdjur, Interflora-påsar, som är ganska ovanliga så de kommer jag känna igen om jag ser dem, så lite smått och gott.

Har du någon misstänkt?

– Det kom in en annan person, som tror sig veta vem det är. Jag kommer hålla ögonen öppna, säger Iselin Bråten Latif som valt att inte polisanmäla händelsen eftersom hon menar att ansvaret ligger på henne då hon glömde låsa.

Hennes första känsla var att hon ville ge upp.

– Så kändes det i morse, jag fick nästan en tår i ögat. Men det var bara en kort stund. Egentligen blir jag starkare av det, jag fortsätter alltid kämpa. Det är snart jul, nu ser vi fram emot den och jag tänker ”kan jag inte få lite tur nu?”

Iselin Bråten Latif uppskattar värdet på det stulna till 3 000-4 000 kronor.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: