Annons:

Sök

Annons:

  • Mycket känslor när vännerna firade ihop igen – sex år senare

    Vännerna Damiana Cota, Emmy Karlsson, Malin Rydén, Stina Reinholdsson, Nellie Munther och Ida Tuvesson laddar för ett likadant hopp. Foto: Lotta Madestam

  • Mycket känslor när vännerna firade ihop igen – sex år senare

    Ett likadant hopp gjordes utanför kyrkan 2018 av Ida Tuvesson, Stina Reinholdsson, Erdijona Ajdini, Malin Rydén, Selma Hedenberg och Sejla Dreco. Foto: Per Tuvesson Foto: Privat

  • Mycket känslor när vännerna firade ihop igen – sex år senare

    Ida Tuvesson, Stina Reinholdsson, Erdijona Ajdini, Malin Rydén, Selma Hedenberg och Sejla Dreco gjorde samma glädjehopp vid avslutningen i årskurs 6 2018. Nu firade Damiana Cota, Emmy Karlsson, Malin Rydén, Stina Reinholdsson, Nellie Munther och Ida Tuvesson. Foto: Privat/Lotta Madestam

Mycket känslor när vännerna firade ihop igen – sex år senare

En bild visar glädjen att sluta sexan, den andra lyckan att ta studenten. 
– Jag är rädd att jag bryter ihop när jag ska hålla tal, sa Stina Reinholdsson, EK21.

Annons:

Hon hade lovat sig själv att försöka hålla tårarna borta, när hon greppade mikrofonen för att hålla tal från lastbilsflaket.

– Det får gå som det går, sa hon minuterna innan.

Det gick inte! Hon kunde inte hejda tårarna. Det gjorde heller inget, utan gav bara talet en oerhörd nerv. Vartenda ord hon sa kändes äkta, varje ord hade en innebörd av lycka att ha fått dela de här tre gymnasieåren tillsammans med vännerna.

– Hälften av de som står här idag har jag gått tillsammans med i tolv år och jag har fått vänner för livet, sa hon. Vi har alltid hållit varandras ryggar och stått upp för varandra när det har behövts. Idag tar vi studenten, jag är så otroligt stolt över er alla och nu är det dags att testa våra vingar och se fram emot nya äventyr. Jag älskar er!

Flera av dem är nära vänner sedan många år. De gjorde ett glädjehopp tillsammans utanför kyrkan när de slutade sexan 2018, nu var flera av dem med och gjorde ett likadant hopp som nyblivna studenter.

– Det här är en dag jag alltid drömt om, sa Ida Tuvesson, som är med på båda bilderna. Det har varit en jättekul dag, men jag har även gråtit en hel del. Det har varit en dag med mycket känslor.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: