Annons:

Sök

Annons:

Tillbaka till ungdomens träffpunkt när föreningar fortsätter sin tradition

Lena Hasting och Bo Bergman från PRO tillsammans med Birthe Christensen och Barbro Wendén från Folkparkens Vänner planerar inför att Sveriges Cultband kommer till parken. Foto: Privat

Tillbaka till ungdomens träffpunkt när föreningar fortsätter sin tradition

Det är en gammal tradition att kommunens PRO-föreningar gör något tillsammans en gång om året. I år ser man till att väcka gamla minnen till liv, från den forna tiden då dagens pensionärer var unga och roade sig i folkparkerna.

Annons:

– När vi fick möjlighet att göra ett arrangemang med det välkända bandet Sveriges Cultband kunde vi naturligtvis inte tacka nej, säger Lena Hasting ordförande i PRO Hultsfred-Vena.

Så söndagen den 4 augusti bjuder kommunens fem PRO-föreningar och Folkparkens Vänner, i samarbete med ABF, in till en eftermiddag i Hultsfreds Folkets park, där scenen tas i besittning av Ljungbyholmsbandet Sveriges Cultband, med över 25 års erfarenhet av att spela upp till dans och roa människor i olika åldrar.

– Folkparkerna har varit viktiga träffpunkter för oss som numera är pensionärer. Vi vill vara med och väcka liv i folkparkerna igen och hoppas att vi får en blandad publik, inte bara pensionärer utan människor i alla åldrar och från alla olika håll, säger Bo Bergman, Målillaföreningens ordförande, som törs utlova bra underhållning.

Det blir kaffeservering, korvgrillning och som förr i folkparker kan man roa sig med chokladhjul med mera.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: