Annons:

Sök

Annons:

Hultsfred Strandcamping fullbokad i år igen: “Det är som det ska vara”

Erica Hammarlund och Rickard Hägglund har en mycket bra säsong på campingen även i år. Foto: Arkivbild

Hultsfred Strandcamping fullbokad i år igen: “Det är som det ska vara”

Hultsfred Strandcamping belönades i år, likt 2022, med utmärkelsen Campers’ Choice. Det innebar att man var en av tolv campingplatser i landet som fick utmärkelsen. Nu har sommaren och semestern kommit och arrendatorerna av Hultsfred Strandcamping kan åter känna sig nöjda med antalet besökare:
– Vi är nöjda, det går fint, förklarar Rickard Hägglund, som driver campingen tillsammans med Erica Hammarlund.

Annons:

Efter ett mycket fint fjolår belönades man med den fina utmärkelsen, Campers’ Choice. Då var man fullbokade under stora delar av högsäsongen och i år går det åt samma håll för Hultsfred Strandcamping. Hägglund berättar att även försäsongen gick ungefär lika bra som man förväntat sig: 

– Försäsongen gick ungefär lika bra som förra året och nu under högsäsongen är vi fullbokade. Det är som det ska vara kan man säga. 

Många besöker caféet 

Campingens caféverksamhet har även den en viss dragningskraft. Det är inte bara turister och boende på campingen som besöker det så populära. Även den lokala befolkningen kommer till campingens café.  

– Vi har många som kommer till caféet. Det är mycket folk som kommer hit för att äta på caféet så det är ju inte bara de som bor på campingen. Det är jättekul att den delen av verksamheten går bra också. 

“Motiverar oss” 

Det finns inget som talar för att arrendatorerna, Rickard Hägglund och Erica Hammarlund, inte ska kunna summera en bra säsong för verksamhetens del. Med sina 19 medarbetare lyckas man göra gästerna nöjda och vara fullbokade under, i stort sett, hela högsäsongen. 

– Det går jättebra för verksamheten överlag. Vi får hoppas att det slutar regna kanske, det vore trevligt. Men vi är fullbokade under högsäsongen och det är ju svårt att göra bättre än så. Att vi fick utmärkelsen både 2022 och tidigare i år, ser vi som ett kvitto på att folk gillar det vi gör. Det motiverar oss såklart. Sen är det ju självklart inte bara jag och Erica som ligger bakom det. Vi har 19 anställda till som också svarar för fin värdskap och bra arbete. 

Linus Palmér Hård

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: