Annons:

Sök

Annons:

MAN BLOTTADE SIG FÖR LEKANDE BARN – EXTRA VAKENHET PÅ SKOLAN

En man ska ha blottat sig för två små barn på Lindblomskolan under måndagen. En anmälan om ofredande är upprättad. Foto: Lotta Madestam

MAN BLOTTADE SIG FÖR LEKANDE BARN – EXTRA VAKENHET PÅ SKOLAN

Lindblomskolan har gjort en anmälan om ofredande, då en man ska ha blottat sig för två barn som lekte på skolgården. Nu uppges alla vuxna på skolan vara extra uppmärksamma när de är ute.

Det var under måndagseftermiddagen som en man uppges ha blottat sig för två fritidsbarn i Hultsfred, medan de lekte på skolgården. Han uppges ha stått utanför skolans område.

”Vår personal fick till sig av två elever att en man ska ha stått utanför skolgården och visat sitt kön och då agerade personalen helt rätt genom att kontakta polisen och berörda vårdnadshavare samt informerade oss rektorer”, skriver Jessica Andersson Landholm, i ett mailsvar till tidningen.

”Vi kan inte uttala oss om det var en blottare eller vad det egentligen handlade om. Det behöver polisen utreda", tillägger hon.

Kontaktat alla vårdnadshavare

Under måndagseftermiddagen gjordes dels en anmälan till polisen som upprättat en anmälan om ofredande, dels kontaktades alla vårdnadshavare, som informerades om händelsen.

”Vi i vår tur kontaktade all personal för kännedom och att de ska vara uppmärksamma när de är ute. Mer info har vi inte i dagsläget”, skriver Jessica Landholm Andersson.

Har ni vidtagit några mer försiktighetsåtgärder, till följd av händelsen?

"Det är nog svårt att veta vad vi kan göra mer än att informera all personal, kontakta polisen och vårdnadshavare. Vi vet att polisen rörde sig extra runt skolan igår eftermiddag efter händelsen, vilket vi är tacksamma för".

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

MEST KOMMENTERAT

Annons:

Annons: