Annons:

Sök

Annons:

Efter galasuccén – alla anställda bjuds på tårta: ”Ingen tvekan”

Där satt den. Johan Kling gratuleras av arbetskamraterna på Fasadglas när han går upp på scenen för att ta emot priset som årets företagare. Foto: Ossian Mathiasson

Efter galasuccén – alla anställda bjuds på tårta: ”Ingen tvekan”

Årets nyföretagare och årets företagare.
Johan Kling på Fasadglas Bäcklin kammade hem två utmärkelser på kvällens företagsgala.
– Det blir tårta till alla i produktionen, säger han till Dagens Hultsfred efter prisutdelningen.

Annons:

Fasadglas Bäcklin blev kvällens stora vinnare på Hultsfreds kommuns företagsgala på Hotell Hulingen. 

Johan Kling fick kliva upp och ta emot priset som årets nyföretagare i början på kvällen och kvällen avslutades med att de tilldelades galans i särklass finaste pris – årets företagare.

– Jag hade inte förväntat mig att vi skulle få två priser, det är en stor överraskning. Det är jätteroligt att bli uppmärksammad så här, säger Johan Kling.

Hur ska ni fira denna dubbelutmärkelse?

– Det blir tårta till alla i produktionen, säger Kling.

Blir det tårta redan på måndag?

– Ja, givetvis. Vi gillar tårta så vi brukar käka det rätt ofta men nu är det ingen tvekan. Det här är inget ensamarbete, det är jag som företräder bolaget men det är många som har jobbat stenhårt för att vi ska komma dit vi är i dag.

Fasadglas producerar kvalificerade glaslösningar inom glasfasader, glaskonstruktioner, metallarbeten och solenergi och i september 2016 etablerade sig företaget på Södra Långgatan i Målilla och under våren går flyttlasset till större lokaler i Hultsfred.  

– Vi vågade göra en satsning 2016 och den var helt rätt. Vi satsade i en bygd med potentiell arbetskraft och det slog väl ut. Nu tar vi nästa steg och etablerar oss i Hultsfred. Vi har en mer anpassad fastighet i Hultsfred och äger den själva. Vi har haft det jättebra i Målilla, det är ett steg i vår utveckling.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: