Annons:

Sök

Annons:

HON BLIR NY CHEF FÖR HULTSFREDS BOSTÄDER

Helena Grybäck Svensson blir ny chef för Hultsfreds Bostäder efter Nicke Wainebro. Foto: Ossian Mathiasson

HON BLIR NY CHEF FÖR HULTSFREDS BOSTÄDER

Helena Grybäck Svensson tar över som chef för det kommunala bostadsbolaget Hultsfreds Bostäder och efterträder Nicke Wainebro som ska gå i pension. Det skriver Barometern/Oskarshamns-Tidningen.

Annons:

Grybäck Svensson blir därmed den andra kvinnan som får rollen som vd i Hultsfreds Bostäder och när Nicke Wainebro går i pension till våren är det hon som kliver in i hans ställe. 

– Det känns jätteroligt och spännande med litet nya utmaningar, säger Helena Grybäck Svensson till Oskarshamns-Tidningen/Batometern. 

"Ett vägskäl vi hamnade i"

Sedan årsskiftet 2010-2011 har hon varit förbundschef för Östra Smålands kommunalteknikförbund (ÖSK) som handhar all teknisk verksamhet i Högsby och Hultsfreds kommun. 

När fastighetsförvaltningen flyttade från ÖSK till respektive kommun i mitten av december förra året kände hon att hon ville jobba vidare med det.

– Det var ett vägskäl vi hamnade i med detta och jag valde att följa fastigheterna. Jag tycker det ska bli spännande att få chansen att jobba även med bostäder. Jag ser gärna att vi fortsätter att bygga, om förutsättningarna är de rätta, säger hon till tidningen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: