Annons:

Sök

Annons:

Nya promenader i höst – här är orterna som får besök

I höst genomförs en ortspromenad i Järnforsen där förbättringar i samhället ska komma upp till ytan. Foto: Ossian Mathiasson

Nya promenader i höst – här är orterna som får besök

Hultsfreds kommun arrangerar ortspromenader för att ta reda på hur orterna kan bli vackrare. I höst sätts Järnforsen, Målilla och Mörlunda under lupp.

Annons:

Silverdalen och Virserum har redan fått besök av politiker och tjänstemän som går runt med allmänheten för att höra deras tankar om hur orten kan bli vackrare. 

Till hösten ska kommunens medarbetare ut på en ny promenadturné: Järnforsen den 1 september, Målilla den 14 september och Mörlunda den 16 november.

Projektet ”Hultsfreds kommun Makeover” arbetar med att försköna den fysiska miljön i kommunens olika orter.

Om man inte kan delta i promenaden men har förslag på förbättringar så finns det möjlighet att lämna in förslagen via mejl eller i kommunens kontaktcenter. 

”Jag ser positivt på ortspromenaderna. Det är en mycket intressant och rolig idé som har blivit verklighet. Det ger en möjlighet till lokala representanter att se vad som är utvecklingsbart samt gå och se stråk som kan förskönas”, sa Lars Rosander inför den första ortspromenaden. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: