Annons:

Sök

Annons:

Invånarnas förslag leder till förbättringar efter ortspromenaderna

Virserums tennisklubbs andra tennisbana kommer göras om till en padelbana. Foto: Ossian Mathiasson

Invånarnas förslag leder till förbättringar efter ortspromenaderna

180 förslag kom in från invånarna under och efter höstens ortspromenader i Silverdalen och Virserum. Några av förslagen har redan blivit åtgärdade, håller på att åtgärdas eller ska påbörjas under 2019.

Annons:

Projektet, som går under namnet ”Hultsfred kommun Makeover”, är som fokus att försköna den fysiska miljön runt omkring i Hultsfreds kommun. 

Promenaden i Hultsfred resulterade i upprustningen av Hagadalsparken och strandpromenaden vid Hulingen. 
Under förra hösten gick politiker, tjänstemän och lokalinvånare tillsammans en promenadslinga i både Silverdalen och Virserum för att diskutera synpunkter och förbättringar. Det kom in cirka 40 förslag från invånarna i Silverdalen och cirka 140 från Virserumsborna. 

”Några av förslagen, som röjning av tomter, iordningställande av grönytor och underhåll av belysning av elljusspår i Silverdalen samt underhåll av belysning av elljusspår i Virserum, har redan blivit åtgärdade eller håller på att åtgärdas.Vissa förslag är redan beslutade och kommer att påbörjas under 2019. Bland dessa ingår bland annat padelbana, båtiläggningsplats, en skyltad slinga med besöksmål och aktivitetspark i Virserum samt en lekpark i Silverdalen”, skriver Hultsfreds kommun i ett pressmeddelande. 

Alla inkomna förslag har sparats i en framtida idébank och det är oklart vilka investeringar som står på tur. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: