Annons:

Sök

Annons:

Så mycket pengar samlades in till Nybergs projekt

Emma Nybergs BOND-projekt fick in drygt 6 000 kronor vid helgens föreläsning hos Hultsfreds hembygdsförening. Foto: Privat

Så mycket pengar samlades in till Nybergs projekt

Emma Nybergs BOND-projekt har sedan tidigare genererat en dryg halv miljon kronor. Vid helgens föreläsning på hembygdsföreningens träff fylldes kassan på. 
– 6 000 kronor kom in, säger Emma Nyberg till Dagens Hultsfred.

Annons:

I söndags fick Emma Nyberg förmånen att berätta om sitt liv och om att leva med cancer på Hultsfreds hembygdsförenings träff. 

Det var ett 50-tal personer som till Musikpaviljongen vid Knektagården för att höra Emma Nyberg berätta om sjukdomen cancer, hur personer i hennes närhet har påverkats och vikten av att ta vara på livet. 

– Det var jättemycket folk som kom och att BOND-projektet sponsrades med 6 000 kronor är helt fantastiskt. Det var många som kom fram och pratade med mig efteråt, det kom tårar på några besökare när vi pratade om saker och ting. Det var speciellt och känslosamt, säger Emma Nyberg och fortsätter;

– Min bror, min pappa, mina fastrar samt farmor och farfar var med och lyssnade så det var några stycken från min släkt. Jag pratade bland annat om min bror under föreläsningen och läste upp hans brev. Det blev extra speciellt när jag hörde pappa börja snyfta. Han har aldrig tidigare hört mig prata så här, bara på BOND-dagarna när jag har pratat lite kort om det. 

Värdefulla pengar till projektet

Hon gick även in på vad de har gjort, vad de gör nu och vad de ska göra i framtiden när det kommer till BOND-projektet. Nu drygas kassan ut med drygt 6 000 kronor. 

– Det är pengar som kommer användas till antingen BOND-avdelningen i Linköping eller Västerviks sjukhus. Just nu håller vi på med Västerviks sjukhus, så vi kommer hjälpa dem väldigt mycket på barnavdelningen och barnmottagningen och göra det vi kan för att förbättra livsvillkoren för barnen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: