Annons:

Sök

Annons:

JUST NU: Rehabenheten har utsetts till årets arbetsplats

Rehabenheten har utsetts till årets arbetsplats inom socialförvaltningen i Hultsfreds kommun. På bilden syns Lina Martinsson, Carin Sörmark Östh, Angela Hägg, Isabelle Almér, Kristina Magnusson, Frida Danielsson, Per-Inge Pettersson (socialnämndens ordförande) och Emma Fors. Foto: Privat

JUST NU: Rehabenheten har utsetts till årets arbetsplats

Varje år delar socialförvaltningen i Hultsfreds kommun ut utmärkelsen ”Årets arbetsplats”. I år fick rehabiliteringsenheten motta priset. 

Annons:

Det är socialchefen Ann-Gret Sillén, socialnämndens ordförande Per-Inge Pettersson och Visions Sanne Nytorpet som har ingått i den grupp som har utsett ”Årets arbetsplats”. 

Med anledning av rådande samhällssituation till följd av coronavirusets utbrott överraskade Per-Inge Pettersson rehabiliteringsenheten med blommor och utmärkelse. Rehabenheten belönades med 30 000 kronor att använda till något verksamhetsutvecklande i kombination med att det ska vara personalbefrämjande. 

”Det är en utmaning att möta den enskilde inför en rehabilitering och att hitta nycklarna att den enskilde ska känna det meningsfullt att aktivt gå in i rehabilitering då den enskilde för stunden kan känna det mycket svårt. Arbetsgruppen är bra på att bygga upp det friska hos den enskilde och göra det hanterbart under rådande omständigheter och dessutom begripligt. Rehabiliteringsenheten är en mycket värdig pristagare av årets arbetsplats”, säger Per-Inge Pettersson i ett pressmeddelande. 

Fakta

Motivering till pristagaren rehabenheten:

"Arbetar med brukare i alla åldrar och med olika funktionsvariationer som ställer höga krav på bemötande med stor flexibilitet. Utgår ifrån att se det friska och arbetar tillsammans med den enskilde, är bra på att ge den enskilde motivationen då det friska ses avlägset. Fokus på att få vardagen att fungera så den enskilde känner att livet känns hanterbart, begripligt och möjliggör meningsfulla aktiviteter"

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: