Annons:

Sök

Annons:

Uppskjuten ortspromenad har fått nytt datum

Hultsfreds kommuns ortspromenad i Vena kommer utgå från ortens nya butik Lifvs. Foto: Ossian Mathiasson

Uppskjuten ortspromenad har fått nytt datum

Vårens ortspromenad i Vena fick skjutas fram till ett nytt datum. Tisdagen den 8 september är datumet som gäller. 

Annons:

Hultsfreds kommun har bjudit in allmänheten till flera ortspromenader de senaste åren och nu har turen kommit till Vena, en ortspromenad som egentligen skulle ha hållits under våren men fick skjutas fram på grund av coronavirusets framfart. 

"Ska vara till nytta för allmänheten"

Ortspromenaderna är en del i projektet Hultsfreds kommun Makeover, som syftar till att försköna den fysiska miljön i kommunens olika orter i dialog med personerna som bor eller verkar på orten. 

”Förslagen ska vara till nytta för allmänheten och försköna orten och/eller göra den tryggare och trivsammare. Förslaget ska stärka framtidstro och identitet hos de som bor på orten, och gärna förstärka ortens varumärke för besökare”, skriver Hultsfreds kommun på sin hemsida. 

Promenaden utgår från Venas senaste tillskott, den obemannade och dygnet runt-öppna Lifvs-butiken, klockan 18 och de går tillsammans en promenadslinga i lugnt tempo och diskuterar synpunkter och förbättringar. 

Hultsfreds kommun hänvisar till att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska risken för smittspridning i samband med promenaden.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: