Annons:

Sök

Annons:

Ny ortspromenad väntar – Rosenfors är näst på tur

Hultsfreds kommun planerar för nästa ortspromenad som äger rum i Rosenfors den 24 september. Foto: Ossian Mathiasson

Ny ortspromenad väntar – Rosenfors är näst på tur

Ortspromenaden i Vena är avklarad. Nu har Hultsfreds kommun släppt datumet för ortspromenaden i Rosenfors. 

Annons:

Torsdagen den 24 september bjuder Hultsfreds kommun in till en ortspromenad i Rosenfors. Promenaden är en del i projektet Hultsfreds kommun Makeover, som syftar till att försköna den fysiska miljön i kommunens alla orter i dialog med personerna som bor eller verkar på orten. 

Promenaden utgår från parkeringen vid Bruksgatan vid 18 och de går tillsammans en promenad i lugnt tempo och diskuterar synpunkter och förbättringar. 

Flera sätt att lämna in sitt förslag

Hultsfreds kommun hänvisar till att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska risken för smittspridning i samband med promenaden.

Om man inte kan komma promenaden eller känner oro för covid-19-smitta meddelar Hultsfreds kommun att man kan lämna in sitt förslag från 24 september till 8 oktober via e-tjänst, mejl eller i kommunens kontaktcenter. 

”Förslagen ska vara till nytta för allmänheten och försköna orten och/eller göra den tryggare och trivsammare. Förslaget ska stärka framtidstro och identitet hos de som bor på orten, och gärna förstärka ortens varumärke för besökare”, skriver Hultsfreds kommun på sin hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: