Annons:

Sök

Annons:

Ännu fler drabbade av skadegörelsen i Hultsfred

På Aspedalsgatan har det varit omfattande skadegörelser på bilar. Anmälningarna fortsätter att komma in till polisen. Foto: Sara Åstrand

Ännu fler drabbade av skadegörelsen i Hultsfred

Det var natten mot den 1 augusti som ett stort antal bilar sprejades med färg på Aspedalsgatan i Hultsfred. Nu har ett stort antal anmälningar till rasat in till polisen. 

Annons:

På morgonen den 1 augusti hade polisen fått in ett tiotal anmälningar om vandaliserade bilar. På flera bilar hade det sprejats olika symboler och bland annat hakkors. På minst en av bilarna fanns även en hotfull text skriven. 

– Det gör mig så arg och ledsen att man ens kan tänka tanken att sprejmåla på bilar som inte är ens egen. Hoppas verkligen att de hittas och få stå till svars, berättade Tea Tildemyr, vars sambos bil hade vandaliserats. 

Nu har polisen tagit emot ytterligare elva anmälningar från området efter händelsen.

– De flesta är daterade till den 1 augusti och det är med i huvudsak svart färg som man har klottrat, säger Anders Hultman vid polisen.

Rubriceringarna är både skadegörelse och olaga hot. Ungdomar ska ha setts på Aspedalsgatan vid 04.30-tiden, men polisen har inte fått några ytterligare uppgifter. 

– Vi har inga misstänkta för det här, säger Hultman. 

HÄR kan du läsa vår tidigare artikel om skadegörelsen. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: