Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Ställde till med party på Skeppet –

Johan och Gunilla Sigvardsson bjöd på musikalisk spis. Foto: Privat

Ställde till med party på Skeppet – "Herrar kan"

Sju matglada herrar med Eskil Nilsson i spetsen förberedde mängder av potatisgratäng med kassler och tillbehör, för att mätta oss, ett 60-tal hungriga PRO:are i Målilla som hade bänkat sig vid de smakfullt dukade borden som herrarna inbjöd till. Den välsmakade maten försvann snabbt från faten och inbjöd till att ta mera och ett fint betyg att herrar kan!!

Annons:

Efter maten fick vi en musikalisk spis av Johan och Gunilla Sigvardsson som bjöd på ett fint program med både gamla och nya kända låter som gick hem hos publiken, låtar av Elvis, Roy Orbinson, Sven-Ingvars, Pärleporten mfl.

I en musikalisk paus så blev det kaffe med rulltårta garnerad med grädde och frukt efter maten. Gissa om vi blev mätta!!

Johan och Gunilla kom tillbaka med sång och musik och publiken var med på låtar som  ”Stad i ljus, Amazing Grace, och naturligtvis How Geat Thou Art" (O Store Gud), Elvis paradnummer av Mönsterås sonen Carl Boberg så fint framförd av Johan så känslorna kändes i våra kroppar.

Efter maten följde en del information av ordf. och Arne Gustavsson informerade om resor. Elvis konserten i Kalmar 27/10, Julmarknad i Rostock 27/11 3 dagar, och Falbergsrevyn i februari, och sommarprojektet, resa till Lofoten 10 dagar med början 22/6.

Efter lottdragning så avslutade Johan mötet med sången ”Räck mej din hand” och vi skingrades mätta och glada.

Vid pennan Bosse Bergman

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: