Annons:

Sök

Annons:

Byggnationen går enligt plan – gymjätten öppnar i Hultsfred i sommar

Stommen är på väg upp till Nordic Wellness 2 100 kvadratmeter stora anläggning på nya handelsområdet i Hultsfred. Foto: Lotta Madestam

Byggnationen går enligt plan – gymjätten öppnar i Hultsfred i sommar

Nordic Wellness ska etablera en 2 100 kvadratmeter stor anläggning i Hultsfred. Arbetet flyter på helt enligt plan. 
– Vi öppnar upp dörrarna till den nya klubben sommaren 2022, säger Nordic Wellness vd Magnus Wilhelmsson. 

Annons:

Det nya handelsområdet i Hultsfred får in flera starka, nationella aktörer. Gymkedjan Nordic Wellness etablering med ett toppmodernt gym och fem padelbanor, fyra dubbel och en singel, sticker ut. I sommar ska gymjättens 2 100 kvadratmeters stora anläggning stå färdig.

Magnus Wilhelmsson, vd och grundare till Nordic Wellnes, berättar att det var fastighetsägaren Famera Fastigheter som ställde frågan om gymkedjan var intresserade av att satsa i Hultsfred. Fastighetsägaren bygger åt Nordic Wellness som får anläggningen färdig och klar. 

– Jag tycker att det är jättekul att satsa på lite mindre orter. Vi bidrar i allra högsta grad till folkhälsan i Sverige med våra klubbar då vi jobbar med gym, hälsa, friskvård, rehab och padel. Vi bidrar till fysisk aktivitet när folk tränar plus att det blir en social knytpunkt. Vi bidrar också till arbetsmarknaden, säger Magnus Wilhelmsson. 

Stommen är på väg upp

Joakim Hulth, projektledare vid det nya handelsområdet i Hultsfred för Famera Fastigheters räkning, berättar att arbetet löper på bra. 

– Stommen är på väg upp och vi väljer planen. Vi är nöjda med arbetena så här långt och ser mycket fram emot färdigställande och öppning för de olika verksamheterna, säger Joakim Hulth. 

Magnus Wilhelmsson gläds på att byggnationen går enligt plan. 

– Vi har löpande byggmöten, kanske någon gång i månaden. Vår anläggning håller just nu på att byggas upp och vi kommer nog ha tätare kontakt när det närmar sig öppning. Har jag inte hört något så brukar det vara ett tecken på att det är bra, säger Magnus Wilhelmsson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: