Annons:

Sök

Annons:

Öppningsdatum spikat – så många nya jobb skapas på Hultsfred Padel Arena

Nu finns ett öppningsdatum, den 3 maj slår Nordic Wellness upp dörrarna till sin nya klubb i Hultsfred. Foto: Lotta Madestam

Öppningsdatum spikat – så många nya jobb skapas på Hultsfred Padel Arena

Nordic Wellness är mitt uppe i arbetet med att rekrytera personal till Hultsfred Padel Arena. Och nu kan vd Magnus Wilhelmsson presentera ett öppningsdatum.
– Vi öppnar den 3 maj. När vår satsning i Hultsfreds står klar har vi 295 klubbar runt om i landet, säger han.

Annons:

Det handlar om sammanlagt 25 nya arbetstillfällen av varierande tjänstgöringsgrad när man räknar samman instruktörer, personliga tränare, padeltränare och städpersonal.

– Vi håller farten som planerat och håller på att rekrytera medarbetare nu. Utöver våra anställda ger vår satsning ringar på vattnet i form av mer jobb inom exempelvis handeln och transportbranschen när varor levereras till klubben. Det glömmer man lätt, säger Magnus Wilhelmsson, som är starkt optimistisk inför öppningen av anläggningen som får namnet Hultsfred Padel Arena.

Står högt i kurs

Han säger sig se ett ökat intresse för att träna, inte minst bland de med högt blodtryck och de med försämrad lungkapacitet efter att ha haft covid-19.

– Träning, hälsa och friskvård står högt i kurs, det ser vi tydligt. Antalet som har ett gymkort har tredubblats och padel är den nya folksporten. Vi ser allt fler tjejer och par som spelar padel och äldre seniorer, som är gamla tennisspelare.

Så du räds inte konkurrensen från de gym som redan är etablerade i kommunen?

– Nej, konkurrens stimulerar. Vi har sett effekten på andra orter att en nyetablering får fler att börja träna. Jag tror inte att någon kommer att slås ut, utan det finns absolut ett underlag för oss också, avslutar Wilhelmsson.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: