Annons:

Sök
De har chans till fina priser – här är listan med nominerade inför Företagargalan

New Gen, med delägarna Melker Johansson och Albin Bågenhammar, är nominerat till pris på Företagargalan liksom bland annat UF-företaget Delikat UF, med Melvin Madsen, Melvin Axelsson och Oliver Pihl, samt Fasadglas där Johan Kling är vd. Foto: Privat/Lotta Madestam

De har chans till fina priser – här är listan med nominerade inför Företagargalan

Solceller, klassisk svensk design, hemklippning och mycket annat. Nu står det klart vilka företag som är nominerade till tre av de prestigefyllda priserna som delas ut på Företagargalan nästa vecka. 

Annons:

Den 30 mars arrangeras Företagargalan 2023, en kväll för och av företagare, på Hotell Hulingen med 130 personer på plats från ett 40-tal företag. Det betyder att eventet är utsålt.

På onsdagen blev det känt vilka tre företag som är nominerade i tre av kategorierna.

Årets nya företag (Tidigare Årets nyföretagare): ETC Sol, New Gen och Nordic Wellness.

Årets näringslivsstipendiat: Virserums Sparbank, Fasadglas och Syab.

Årets UF-företag: Purely Green UF som drivs av Adam Waxegård, Albin Ingemarsson och Gestur Wuopio Bornmarker vars affärsidé är redskapshållare, Frisör AS UF där Amar Samo startat ett frisörföretag som erbjuder hemklippning samt Delikat UF med Melvin Axelsson, Melvin Madsen och Oliver Phil vars affärsidé är att erbjuda delikatesskorgar innehållande delikatesser från närområdet.

Senare under dagen offentliggör Företagarna också vinnaren av priset Årets företagare som också kommer hyllas och få ta emot sitt pris på galan.

På galan kommer även priserna Årets köpman och Årets SSA-företag att delas ut.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: