Annons:

Sök

Annons:

Samarbete gav ökad service på orten – tillägnade priset till hela Järnforsen

Anton Karlsson och Albin Moberg representerade Järnforsen Utveckling ekonomisk förening som mottog priset Årets nya företag. Foto: Lotta Madestam

Samarbete gav ökad service på orten – tillägnade priset till hela Järnforsen

Det finns särskilt ett ord som genomsyrar arbetet hos Årets nya företag – ”tillsammans”. Vinnare blev Järnforsen Utveckling ekonomisk förening, som är ett lysande exempel på hur samarbete skapar större nytta.
– Det här priset tillägnar vi hela Järnforsen, sa Albin Moberg i styrelsen.

Annons:

Till rungande applåder ropades föreningens representanter Albin Moberg och Anton Karlsson upp på scen för att ta emot priset Årets nya företag, som tidigare hade namnet Årets Nyföretagare.

Järnforsen Utveckling ekonomisk förening har sett till att invånarna fått en närbutik igen. I september kunde ett långt och flitigt samarbete krönas av invigningen, till vilken ortsborna gick man ur huse för att fira den efterlängtade servicen.

Just det samarbetet lyftes fram i motiveringen, till varför föreningen förärades priset som delades ut av fjolårets vinnare New Gen, som representerades av Albin Bågenhammar. En stor bukett blommor överräcktes liksom diplom och en check på 5 000 kronor.

 – Vi är många i den här föreningen och vi har fått mycket stöd av bland annat kommunen och Virserums Sparbank. Det är för butiken vi får det här priset. Vi är 40 idella som varit engagerade och byggt vecka in och vecka ut, så utan det engagemanget hade det inte varit möjligt, så det här priset tillägnas hela Järnforsen, sa Albin Moberg.

Övriga nominerade var Munhälsan Familjepraktik och Hos Annika.

Fakta

Vinnande motivering lyder:

Tillsammans. Det är ledordet som genomsyrar arbetet hos Årets Nya företag. Deras samverkan skapar ett stort engagemang och en stor kunskap. Dessa styrkor har bland annat möjliggjort att Järnforsens invånare åter har fått en närbutik. Årets Nya företag är ett lysande exempel på hur samarbete skapar större nytta.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: