Annons:

Sök

Annons:

  • Bygget av nya restaurangen i Hultsfred är igång

    Nu har bygget av den nya restaurangen i Hultsfred dragit igång på allvar. Foto: Lotta Madestam

  • Bygget av nya restaurangen i Hultsfred är igång

    "Vi har en ambition om att vi ska vara färdiga i november månad", säger Jerker Ekelund på Klar Kvadrat. Foto: Lotta Madestam

Bygget av nya restaurangen i Hultsfred är igång

Stefan Johansson ska driva restaurang i Klar Kvadrats lokaler på handelsområdet i Hultsfred. Nu har bygget av den nya restaurangen dragit igång. 
– Vi har nyligen fått startbesked och nu gasar vi fullt för att vi ska bli färdiga så fort som möjligt, säger Jerker Ekelund. 

Annons:

Klar Kvadrat äger sedan sommaren 2022 Träförädlingen 8 och har gjort klart med Stefan Johansson som krögare till restaurangen som ska öppnas på handelsområdet i Hultsfred. 

Nu har de fått startbesked på bygglovet och inlett arbetet med att iordningsställa lokalerna för restaurangverksamheten. 

– Vi har en ambition om att vi ska vara färdiga i november månad. Vi är beroende av underleverantörer och annat så vi får se om vi lyckas med det. Det har hänt mycket på kort tid, vilket är jättepositivt, säger Jerker Ekelund. 

De har haft möjlighet att göra en del förberedelsearbeten i väntan på startbeskedet.

– Elförsörjning, vattenförsörjning, vatten och avlopp och projektering av ventilation och fettavskiljare har vi jobbat under förberedelsearbetet i och med att vi inte har haft startbesked på bygglovet. Nu är det full fart framåt och vi börjar med fasadförändringar, takarbeten och nya fönster, säger Jerker Ekelund. 

Går allt som planerat tror Jerker Ekelund att de blir färdiga med allt invändigt snickeriarbete under den här veckan. 

– Nästa steg är att vi ska börja göra själva designen på inredningen, vilket är lite mer tidskrävande. Vi ska även måla och tapetsera och det är jobb som just nu är ute på upphandling. Alla köksmaskiner är upphandlade och finns fysiskt på plats.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: