Annons:

Sök
C-politiker vill se fler parkeringsplatser vid badplats

Alexander Steinvall (C) vill se en förbättring av parkeringsmöjligheterna vid badplatsen Kaffeberget i Virserum. Denna gräsyta tycker han ska omvandlas till parkeringsplatser. Foto: Privat

C-politiker vill se fler parkeringsplatser vid badplats

Centerpolitikern Alexander Steinvall vill att det anläggs fler parkeringsplatser vid badplatsen Kaffeberget i Virserum. 

Annons:

Det är i en nyväckt motion till kommunfullmäktige som Alexander Steinvall (C) har önskemål om förbättring av parkeringsmöjligheterna vid badplatsen Kaffeberget i Virserum. Det finns befintliga parkeringsplatser, men han tycker att antalet är för få. 

”Befintliga parkeringsmöjligheter räcker ofta inte till när badsugna gäster blir för många. Behovet av parkering har även ökat i och med att fler hemestrar samt att allt fler elever på skolan använder sig av EPA- och A-traktorer. Resultatet blir tyvärr att felparkeringar och trängsel uppstår och med tanke på att småbarn uppehåller sig på platsen är detta knappast optimalt rent säkerhetsmässigt”, skriver Alexander Steinvall i den nyväckta motionen. 

Han vill att det skapas fler parkeringsfickor och att Hultsfreds kommun ser över att dessa och redan befintliga asfalteras och får linjer utritade. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: