Annons:

Sök

Annons:

Målilla jagar revansch efter derbyförlusten:

Daniel Skoog hoppas att Målilla kan ta revansch mot Åtvidaberg. Foto: Hans Lindqvist/Arkiv

Målilla jagar revansch efter derbyförlusten: "Jättetuff match"

Det har öppnat upp sig ordentligt i toppen efter Målillas förlust mot Tjust i derbyt. Nu jagar Målilla revansch mot ett nytt starkt motstånd.
– Det kommer bli en jättetuff match, säger tränaren Daniel Skoog.

Annons:

Förra fredagen åkte Målilla Bandy på en svidande förlust hemma mot Tjust Bandy. Poängfördelningen i den matchen gör att tabellen är på väg att bli ett getingbo. 

Västanfors leder på 18 poäng på bättre målskillnad före Målilla och där bakom skuggar Köping på 16 och både Tjust och Åtvidaberg har 15 poäng. 

Nu väntar just Åtvidaberg för Målilla på hemmaplan.

– Vi har haft bra träningar i veckan och pratat igenom en del saker. Anfallsspelet var bra mot Tjust, men vi fick inte ihop det defensivt, säger Daniel Skoog.

Svår match

Han ser även Åtvidaberg som en mycket tuff nöt att knäcka.

– De har väl åtta raka nu och är bara tre efter oss. Åtvidaberg fick inte till det i början, men har kommit igång nu. Det är en jättetuff match. De har duktiga anfallsspelare, men jag tror att vi kan straffa deras defensiv. De har släppt in många mål i varje match. 

Men först och främst gäller det att få ordning på den egna defensiven.

– Vi släppte in tre hörnmål senast och det får vi inte göra nu. Det blir jätteviktigt.

Duo tillbaka

Målilla är nykomling och har överraskat på många den här säsongen. Men nu vill man tävla om topplatserna hela vägen in, bedyrar Daniel Skoog.

– Självklart vill vi det och vinner vi våra matcher som är kvar, så kommer vi vara i toppen. Jag tror att Västanfors blir svåra att rå på. De har enklast schema kvar och jag tror inte att de rappar någon mer poäng. Det ska mycket till, men allt kan hända.

Målillas inlånade juniorer från Nässjö kan inte delta mot Åtvidaberg. Däremot är Linus Karlsson och Eric Karlström tillbaka jämfört med senast. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: