Annons:

Sök

Annons:

Ordföranden tar timeout från lokala klubben: ”Måste prioritera min tid”

Mikael Karlsson (till vänster) tar timeout från sina uppdrag i Målilla GoIF, både som ordförande och inom bandyn. Foto: Linus Johansson

Ordföranden tar timeout från lokala klubben: ”Måste prioritera min tid”

Målilla GoIF står just nu utan ordförande. Mikael Karlsson har tagit timeout från sina uppdrag i den lokala klubben på obestämd tid.
– Jag måste prioritera min tid utöver mina jobb, säger han till Dagens Hultsfred.

Annons:

Med nya krafter i styrelsen såg Målillabon Mikael Karlsson fram emot uppdraget som ordförande i Målilla GoIF:s huvudstyrelse i mars förra året. Han gick också in i bandysektionen för att styra de sportsliga och ekonomiska bitarna tillsammans med Jonas Karlsson. 

Förra helgen tog lokalprofilen timeout från alla sina uppdrag i Målilla GoIF. 

– Jag behöver ta det lite lugnt, det är så jag känner. Det har varit lite för mycket av det goda så det är bandyn och ordförandeskapet som berörs, säger Mikael Karlsson. 

På vilket sätt har det blivit för mycket?

– Helhetsmässigt har det blivit för mycket så det är inga hard feelings mot klubben eller någonting. Jag kommer säkert vara med framöver men jag måste minska ned på mina uppdrag, säger Karlsson.

"Jag är inte bortskriven"

Han kommer vara kvar i rollen som ordförande i huvudstyrelsen men det är dock oklart när och om han återkommer till den posten. 

– Jag har tagit en timeout så jag är inte bortskriven. Vi får se vad som händer framöver. Jag är tvungen att ta det lite lugnt en stund. Jag måste prioritera min tid vid sidan om mina jobb på ett annat sätt, säger han och fortsätter:

– Det är möjligt att jag kommer tillbaka som ordförande, jag ska inte spekulera i det. Just nu är det en timeout och sen får vi se vad som händer framöver. Jag brinner lika mycket för föreningen som jag har gjort tidigare men jag måste prioritera min tid utöver mina jobb. Jag har också min familj att ta hänsyn till.

Bandylaget står utan tränare

Arbetet med att sätta ihop Målilla Bandys lag till kommande säsong har pågått sedan slutet på fjolårssäsongen och några spelare har lämnat klartecken för spel. 

Laget står dock utan tränare och behöver få in ett gäng spelare till för att kunna komma till spel. 

– Jag ska inte kommentera det, jag försöker hålla mig utanför. Det är det styrelsen jobbar med nu så man vet vilka personer som ska dela på ansvaret. Arbetet är igång i styrelsen med att sortera ut det.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: