Annons:

Sök
Perfekt start i nya klubben för HFK-bekantingen

Nader Alsafadi är klar för Räppe GoIF. Foto: Räppe GoIF

Perfekt start i nya klubben för HFK-bekantingen

Den tidigare Hultsfreds FK-målvakten Nader Alsafadi har fått en fin start i sin nya klubb. Division 2-laget Räppe GoIF har vunnit två raka matcher. 

Annons:

Nader Alsafadi började spela fotboll i Virserums GoIF och gick därefter till Hultsfreds FK där det blev spel i division 5. Därefter har han spelat i Jönköping Södras organisation och tillhört deras U17- och U19-lag. Han har även tränat med klubbens a-lag och satt med på bänken i superettan vid 17 års ålder. 

Han har till årets säsong bytt klubb och representerar numera Räppe GoIF i division 2. 

”Redan från början kändes det riktigt bra under träningarna. Sköna grabbar som är bra lirare. Det har också varit riktigt bra tempo vilket jag gillar. Jag trivs med ledarna och tycker det ska bli riktigt kul att få spela i Räppe. Jag har en vinnarskalle och mitt mål är att hålla nollan så mycket som möjligt och gå för seger. Det kommer bli spännande”, säger han i en kommentar till Räppes hemsida. 

Räppe har fått en delikat start på seriespelet och vunnit med 5–1 mot IFK Berga och 5–2 mot VMA IK. Alsafadi har vaktat målburen i båda matcherna. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: