Annons:

Sök
Talangfull HFK-målvakt uttagen till regionalt läger

Hultsfreds FK:s Nader Alsafadi är uttagen till regionalt landslagsläger i Vänersborg i oktober. Foto: Pixabay

Talangfull HFK-målvakt uttagen till regionalt läger

Nader Alsafadi, 16, gör framsteg som målvakt i Hultsfreds FK. I slutet av oktober är han uttagen till ett regionalt landslagsläger i Vänersborg. 

Annons:

För några år sedan startade Svenska Fotbollförbundet ett projekt på flick- och pojksidan som kallas regionala läger. Fokus ligger på att fler ska få en likvärdig utbildning som landslagsspelarna när det gäller fotbollsfysiologi, fotbollspsykologi, kost och antidoping. 

"Bra utvecklingskurva"

HFK-målvakten Nader Alsafadi var på ett regionalt läger i februari och nu har han blivit kallad till ett nytt läger i Vänersborg i slutet av februari. Även den tidigare HFK-forwarden Selatin Shaljani, som numera tillhör Jönköpings Södra, är uttagen. 

– Nader har haft en fantastisk utveckling hos oss i Hultsfred. I och med att vi har så många ledare runt herrlaget så har vi infört ett nytt koncept där jag tar hand om målvaktsträningen i 30-40 minuter på varje pass, säger Anders Tuvesson, målvaktstränare i Hultsfreds FK.

Nader har stått flera matcher för HFK i division 5 och gjort bra ifrån sig. 

– Helt klart. Han är jätteduktig, har en bra utvecklingskurva och har potential till att gå långt. All målvaktsträning ger resultat, säger Anders Tuvesson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: