Annons:

Sök
Elitklubbar rycker i HFK-talanger: ”Finns ingen bättre forward”

Selatin Shaljani är intressant för både Kalmar FF och Jönköpings Södra IF. Foto: Ossian Mathiasson

Elitklubbar rycker i HFK-talanger: ”Finns ingen bättre forward”

Hultsfreds FK har flera unga, duktiga spelare som är på väg att slussa in i seniorfotbollen. Selatin Shajlani och Nader Alsafadi har kommit en bit på vägen och uppvaktas av elitklubbar.

Annons:

Selatin Shaljani blev i somras uttagen till Svenska Fotbollförbundets utvecklingsläger i Halmstad när Småland plockade ut två utespelare och två målvakter. 

Den talangfulle anfallaren, som har fått mycket speltid i Hultsfreds FK:s seniorlag i division 4, har fått många blickar riktade mot sig efter helgen i Jönköping. 

"Utvecklats otroligt mycket"

Sista helgen i juli blev han och HFK-målvakten Nader Alsadafi kallade till Jönköpings Södras sommarproffsträning och nyligen fick de komma tillbaka och träna med klubbens U19-lag. 

– Det har gått bra för både Selatin och Nader. De börjar nian nu och J-Södra är intresserade av att få dem till sig när de börjar gymnasiet nästa höst, säger Krister Borgh, tränare för HFK:s juniorer.

Under säsongen har Selatin Shaljani även tränat med Kalmar FF:s U16-lag för att se hur han ligger till. 

– Selatin har utvecklats otroligt mycket under den här säsongen i a-laget samtidigt som han tränar med vår träningsgrupp. Han har insett att det inte funkar att vara egoistisk och tar hjälp av medspelarna på ett helt annat sätt nu. Det var jag som tog kontakt med KFF, jag ville se hur han stod sig i jämförelse med dem. Enligt deras tränare (Johan Öhlin) finns det ingen bättre forward i den här årskullen i vårt område, säger Borgh. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: