Annons:

Sök
BOIF tog andra raka segern och Hebe föll på nytt

Anton Johansson inledde målskyttet när BOIF slog IF Hebe med 3–1. Foto: Ossian Mathiasson

BOIF tog andra raka segern och Hebe föll på nytt

Glädje i Blackstad/Odensvi, besvikelse i IF Hebe. Blackstad/Odensvi tog andra raka segern och Hebe har inlett serien med två raka förluster. 
– När vi vinner har vi alltid tur, säger BOIF-tränaren Viktor Fransson och skrattar. 

Annons:

Blackstad/Odensvi slog Horn/Hycklinge med 6–0 för en vecka sedan och tog säsongens andra raka seger mot IF Hebe i dag. Anton Johansson satte 1–0 efter två minuter och Isac Torlamb utökade ledningen till 2–0 i minut 20. Samme Torlamb satte en läcker frispark fram till 3–0 i 74:e minuten innan Hebes Remy Barraza tröstmålade på tilläggstid. 

– Det var en småful match med mycket kämpande och slitande. Vi fick ett tidigt första mål och det är precis så vi ska göra våra mål. Äntligen får vi med oss tre poäng från Silvervallen efter att ha spelat oavgjort här tre år i rad. Vi är bättre än Hebe men som vanligt har vi tur när vi vinner, säger Viktor Fransson och fortsätter:

– Vi är trygga i både försvars- och anfallsspelet och alla spelare i truppen vet hur vi spelar. Vi ska vara med hela vägen in på målsnöret i år och vi spelar bättre nu än tidigare år. 

Besvikelsen var stor i Hebelägret efter andra raka nederlaget i division 6. 

– Vi vet hur de ska spela men vi är inte påslagna i första halvlek. Det är slarv i backlinjen som gör att de gör 1–0 i andra minuten. Vi försöker göra en av deras spelare som sista man i försvaret. Sedan gör de 2–0 och det börjar bli en vana att vi är bättre i andra, säger Jimmy Lingefjord och fortsätter: 

– Jag är inte nöjd. Jag vet inte varför vi inte spelar vårt spel. Vi kladdar för mycket på bollen och kan inte slå passningar på fem meter. Vi gör dem bättre än vad de är och alla spelare behöver höja sig, säger han. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: