Annons:

Sök
Lundholm stor hjälte när BOIF avgjorde mot Hebe i 97:e

Simon Lundholm nickade in Blackstad/Odensvis segermål mot IF Hebe. Foto: Ossian Mathiasson

Lundholm stor hjälte när BOIF avgjorde mot Hebe i 97:e

Blackstad/Odensvi IF och IF Hebe såg ut att spela 2–2. Då, i 97:e minuten, nickade Simon Lundholm in BOIF:s segermål. 
– Han var vår tveklöst bästa spelare, säger tränaren Viktor Fransson. 

Annons:

Division 6-fotbollen är igång igen efter sommaruppehållet. BOIF har spetsat truppen med bland annat Hampuz Bränning från IFK Västervik och det var han som satte 1–0 i 17:e minuten. 

Hebe reste sig då Rasmus Sandsborg kvitterade till 1–1 två minuter senare och nyförvärvet William Music satte ledningsmålet i upptakten av andra halvlek. Anton Johansson kvitterade för BOIF i 67:e minuten och värt att notera är att Hebes Rasmus Sandsborg fick rött kort två minuter för 2–2. 

Lundholm avgjorde sent

Med fem minuter kvar av ordinarie tid fick BOIF-målskyttet Anton Johansson syna det röda kortet. Det skulle falla ytterligare ett mål och det var BOIF:s Simon Lundholm som nickade in 3–2 i 97:e minuten. 

– Det var krig i 90 minuter. Hebe spelar riktigt bra första kvarten, sen tar vi över och är bättre. Vi tar över spelet alltmer i andra halvlek men de är starka, stora och jobbar på. Att båda lagen fick spelare utvisade syntes inte med tanke på att det var sådan fart i spelet åt båda håll. Vi missar alldeles för mycket målchanser så det var skönt att vi gjorde mål i sista sekunden. Simon hoppade upp och nickade in ett inlägg, säger Viktor Fransson, tränare i BOIF. 

Hebe tvingades lämna Torvalla med noll poäng. 

– Givetvis tungt att släppa in 3–2 med 30 sekunder kvar. Vi har ett mål som hänger i luften vid 2–2 och har bra tryck framåt, men det sista lilla ville sig inte. Jag vet inte vad jag ska säga, jag är rätt tom på ord nu. Det var mycket tuffa dueller och känslor, en typisk division 6-match där det smällde åt båda håll, säger Hebetränaren Felix Andersson. 

"Där vi ska vara"

Två spelare, en i vardera lag, fick rött kort och sju spelare tilldelades varningar. Tre BOIF-spelare och två Hebe-spelare missar nästa match. 

– Vi tar många onödiga varningar och gör det mest i frustration, säger Fransson. 

BOIF hakar efter segern på i toppen och ligger sex poäng efter ettan Lojal. BOIF och H/T, som möts i nästa omgång, har lika många poäng. 

– Vi är där vi ska vara och ska ge de andra lagen en match in på målsnöret. 

Simon Lundholm var bäst i BOIF och målvakten Abduallah Imad Takunah imponerade i Hebe. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: