Annons:

Sök

Annons:

Svensson efter knocken: ”Man skäms”

Sebasthian Svensson var mycket missnöjd med lagets insats i derbyt. Foto: Jakob Karlsson

Svensson efter knocken: ”Man skäms”

1-5 i en av de hetaste matcherna på Knektavallen på många år. Tränaren Sebasthian Svensson var förstås allt annat än nöjd.
– Det är en fruktansvärd besvikelse, säger han.

Annons:

Nykomling i division fyra. Första derbyt mot Gullringen på många år. Då föll Hultsfred ihop som ett korthus. 1-5 på tavlan efter 90 minuter säger egentligen allt.

– Vi möter ett bra fotbollslag, men sättet vi genomför matchen på… Jag vet jag inte vad man ska säga. Man skäms. Vi diskuterade om vi kunde undvika att dela ut pris till bästa hemmaspelare. Man är ganska mållös.

"Hoppas inte man har en egen agenda"

Direktiven var klara före avspark: möt upp Gullringens fysik, håll koll på fasta och spela med marginaler. Verkligheten blev en annan.

– Vi assisterar till fyra av deras mål. Vi pratar innan om att de är bra på fasta och att vi ska spela med marginaler. I paus har vi släppt in ett mål på fasta och två bjudningar. Jag vet inte vad man ska säga som tränare när vi inte gör som vi ska. Det är andra raka hemmamatchen som vi går rakt emot det vi sagt innan. Vi släpper nio mål på två hemmamatcher. Då börjar man undra lite: är det fel på mina instruktioner eller är det det gemensamma kollektivet?

Varför blir det så?

– Jag hoppas inte man har en egen agenda, då hade jag varit orolig. Vi är ängsliga, sätter oss i situationer som vi inte borde behöva göra. Återigen är det de spelare som man tycker bör kunna gå i bräschen som sätter oss i svåra situationer. Nu finns det ingen återvändo: vi måste göra ändringar. Det är en fruktansvärd besvikelse. Det kändes som vi hade gett dem poängen innan.

Svensson vill se ett bättre hemmaspel framöver.

– Det är något som spökar på Knektavallen, våra sämsta matcher förra året var också hemma. Är det mycket som spelar in runtomkring kanske man inte ska spela i division fyra.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: