Annons:

Sök

Annons:

Rosenfors tillbaka på segerspåret efter vass avslutning

Rosenfors IK vände underläge till seger med 4–2 borta mot HM IS. Foto: Bildbyrån

Rosenfors tillbaka på segerspåret efter vass avslutning

Tung 4–5-förlust mot Frödinge/Brantestad SK senast. I dag studsade Rosenfors IK tillbaka och vann med 4–2 mot HM IS. Alla RIK-mål kom sista halvtimmen. 
– Det känns skönt att åka hem nöjd, säger tränaren Niclas Schultz. 

Annons:

Efter mållös första halvlek hände det betydligt mer efter paus. Rosenfors släppte in 0–1 i minut 48 och svarade därefter för en stark vändning med fyra raka mål. Julia Blansch satte 1–1 efter timmens spel och Seham Yacoub Jabril Takrori 2–1 några minuter senare. Ellen Flöibon fyllde på med både 3–1 och 4–1 och HM IS tröstmålade fram till slutresultatet 4–2. 

Rosenfors IK repade därmed mod efter förra veckans förlust och tog sig tillbaka till vinnarspåret. Värt att notera är att Rosenfors har gjort fyra mål i samtliga tre seriematcher. 

– Det känns ruggigt skönt efter förra matchen mot FBSK. Vi har i de tidigare matcherna börjat ruggigt bra och blivit sämre ju längre matchen har fått. I dag är det lite tvärtom. Vi börjar stirrigt och vinner inga dueller de första 20 minuterna, men vi jobbar oss in i det, går in i duellerna och vinner både första- och andrabollar. I andra spelar vi upp oss och spelar fotboll, vilket vi är ruggigt bra på. Jag skulle säga att vi är ett av seriens bästa lag på att trilla boll och spela fotboll. Många av de andra lagen tjongar och är starka rent fysiskt, säger tränaren Niclas Schultz. 

Alla spelare erhöll beröm för en stark kollektiv insats. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: