Annons:

Sök

Annons:

Hultsfred har landat sitt femte och sjätte nyförvärv

Krister Borgh och Alexander Sundqvist har gjort klart med nyförvärv nummer fem och sex till Hultsfred i division 5. Foto: Stefan Härnström

Hultsfred har landat sitt femte och sjätte nyförvärv

Hultsfreds FK har haft en väldigt stark värvningsvecka och presenterade nyligen sitt femte och sjätte nyförvärv.
”Två unga och utvecklingsbara killar som höjer konkurrensen ytterligare i laget", säger Krister Borgh, tränare i HFK, till hemsidan.

Annons:

Hultsfreds FK bygger för ett framgångsrikt 2020 och har för tredje gången denna vecka presenterat två nyförvärv. Deart Agushi och Vladimir Radak i tisdags, Jetmir Shehi och Ilhan Jejna i igår – och nu är nyförvärv fem och sex klart. Det rör sig om Tobias Stridh, 22, från Målilla GoIF och Ahmed Tarabeih, 18, från SK Lojal.  

Precis som under torsdagen är det två spelare med rötter i föreningen som vänder hem efter några år i andra klubbar.  

Tobias Stridh beskrivs som en defensivt stark spelare och Ahmed Tarabeih, en värvning som vår tidning rapporterade om under torsdagen, ses som en spelare som kommer bidra med mycket fart och vilja från sin position som ytterback/yttermiffältare.

”Två unga och utvecklingsbara killar som höjer konkurrensen ytterligare i laget. Riktigt bra nyförvärv som båda sett spännande ut på träningarna och kommer på olika sätt bidra till att HFK blir att räkna med”, säger HFK:s tränare Krister Borgh.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: