Annons:

Sök

Annons:

Talangen lämnar moderklubben – klar för division 4-lag

Knut Gunnarsson har bestämt sig för att lämna Målilla GoIF och går till Vimmerby IF. Foto: Ossian Mathiasson

Talangen lämnar moderklubben – klar för division 4-lag

Knut Gunnarsson har tillhört sin moderklubb Målilla GoIF under hela karriären. Nästa säsong blir det spel i division 4-föreningen Vimmerby IF. 
– Det lockar mig mest att gå till Vimmerby IF, säger han. 

Annons:

18-årige Knut Gunnarsson var en av flera duktiga spelare i Målilla GoIF under den gångna säsongen och gjorde bra ifrån sig som både mittback och innermittfältare. 

Efter säsongens slut har talangen varit på provspel hos division 4-laget Vimmerby IF och nu har bestämt sig för att lämna Målilla till förmån för Vimmerby. 

– Vimmerby har ett ungt och spännande lag och ett spel som passar mig bra. Det har känts bra när jag har tränat med dem så det fick bli så, säger Knut Gunnarsson. 

Vad har du för förväntningar på dig själv i VIF?

– Mina förväntningar är att utvecklas och ta en plats som mittback, komma in i division 4-tempot och bli stabil och säker i spelet. Det ska bli väldigt kul att testa något nytt och jag är väldigt sugen på att sätta igång, säger han. 

"Svårt att lämna Målilla"

Hans starka säsong i Målilla har inte gått obemärkt förbi utan IFK Oskarshamn, som dansade hem division 5 i år, har varit intresserade av honom. 

– Jag har varit och tränat med IFK Oskarshamn men det blev VIF och det känns väldigt bra!

Hur känns det att du lämnar din moderklubb?

– Det har varit väldigt svårt att lämna Målilla, så är det ju. Men för min utveckling som spelare så var det ett steg jag behövde ta. Det var inte helt lätt att välja bort Målilla.

Vad säger du om din säsong?

– Det gick väldigt bra i år. Inte vad jag trodde inför säsongen men det är väldigt kul att det gick så bra. Jag kan inte vara mer nöjd med min säsong. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: