Annons:

Sök

Annons:

Målilla landar stark värvning – har långt förflutet i grannklubben

Robin Sandelius gör comeback på fotbollsplanen – i Målilla. Foto: Målilla GoIF

Målilla landar stark värvning – har långt förflutet i grannklubben

Robin Sandelius, 31, har ett långt förflutet i IF Hebe. Nu gör han comeback i grannklubben Målilla GoIF.
"Jag har inte spelat fotboll på två år (studier) och är riktigt sugen på att spela igen", säger Robin Sandelius i en kommentar på Målillas hemsida. 

Annons:

Målilla GoIF fortsätter att plocka in spelare i nästa säsongs trupp. Robin Sandelius, 31, har bestämt sig för att göra comeback på fotbollsplanen och väljer spel i Målilla GoIF. Det blir ingen återkomst i IF Hebe där han har varit nyckelspelare i många säsonger.

"Jag har inte spelat fotboll på två år (studier) och är riktigt sugen på att spela igen. Jag har funderat kring några andra klubbar men jag känner att det är något bra på gång i Målilla samtidigt som jag känner Eric (Karlström) och Johan (Hägg) väl så valet känns riktigt bra. Jag tror detta kan bli riktigt kul både på och vid sidan av planen", säger Robin Sandelius till klubbens hemsida. 

"Jag känner Robin sedan tidigare och det är roligt att kommer till oss. Det är en kraftfull och duktig mittback som även kan vara ett alternativ som en stark anfallare i vissa lägen. Han är också stark på fasta situationer", säger Johan Hägg om Robin Sandelius.

Det står också klart att Eric Karlström, som inte spelade någon fotboll under 2020 på grund av studier, återvänder till moderklubben.

"Såklart ett lika roligt besked för oss", skriver Målilla på hemsidan. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: