Annons:

Sök

Annons:

Shehi tillbaka på planen – spelade 30 minuter i premiären

Jetmir Shehi spelade 30 minuter i första matchen sedan höstens skada. Hans IFK Oskarshamn kryssade mot Lindsdal. Foto: Privat

Shehi tillbaka på planen – spelade 30 minuter i premiären

Hultsfredskillen Jetmir Shehi är tillbaka på fotbollsplanen efter sin korsbandsskada i höstas. Han spelade 30 minuter i gårdagens premiär mot Lindsdals IF. 

Annons:

Bolltrygge mittfältaren Jetmir Shehi, med ett förflutet i Venalaget SK Lojal, slet av korsbandet och tvingades till operation i slutet av 2020. Han har därefter kämpat sig igenom en lång rehabperiod med hjälp från hans nya lag IFK Oskarshamn. 

Tanken var att kanske spela match i höst men faktum är att Jetmir Shehi var med i gårdagens division 4-premiär mot Lindsdals IF, en match som slutade 1–1 efter två tidiga mål. 

Jetmir Shehi spelade 30 minuter och tyckte att det kändes bra efter så pass lång skadefrånvaro. 

– Det var speciellt, nästan lite konstigt. Min senaste match var i oktober 2020 så det är klart att jag har längtat. Jag vill så mycket på en gång, allt man vill tillbaka till är matchspel, säger Jetmir Shehi. 

Hur var kroppen så här i första matchen?

– Det kändes bra i kroppen, det var ett tag sen så det får ta lite tid att komma in i det ordentligt men det är okej. För övrigt så känner jag mig stark, vilket är jätteskönt för psyket med. Det är lite synd med uppehåll när man precis får vara med igen, säger Shehi. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: