Annons:

Sök

Annons:

Shehi tillbaka i lätt träning efter höstens korsbandsskada:

Hulsfredskillen Jetmir Shehi rehabar sig tillbaka efter en korsbandsskada i höstas. Foto: Privat

Shehi tillbaka i lätt träning efter höstens korsbandsskada: "Skyndar långsamt"

Jetmir Shehi slet av korsbandet och tvingades till operation i slutet av 2020. Han är inne i en lång rehabperiod och har börjat träna lite lätt på fotbollsplanen. 

Annons:

Bolltrygge mittfältaren Jetmir Shehi hade inte mer än lämnat SK Lojal och kritat på för division 4-laget IFK Oskarshamn innan olyckan var framme under förra hösten. 

Det var i samband med en träning med sitt nya lag på konstgräset i Oskarshamn som han skadade sig så illa att främre korsbandet i högra knät slets av. 

– Det var egentligen inget speciellt som hände. Det var under matchspelet på en träning med Oskarshamn som jag fastnade med höger knä i konstgräset. Sedan small det bara till, säger Jetmir Shehi. 

Fick snabb operationstid

Efter magnetröntgen visade det sig att han var tvungen att genomgå en operation för att lösa de besvär som uppstod i knät. Det tog endast några veckor för Jetmir Shehi att få operationstid, mycket tack vare nya föreningen IFK Oskarshamn.

Han opererades i mitten av december och har därefter följt ett rehabiliteringsprogram för att bygga upp knät igen för att kunna återvända till fotbollsplanen. Han är till och med tillbaka i lätt träning på fotbollsplanen. 

– Rehaben går bra, helt klart. Det har inte varit några konstigheter hittills. Jag har till och med varit med och tränat på plan i cirka två veckor. Det var skönt att få ta på sig skorna igen efter ett långt break, säger Jetmir Shehi. 

"Skyndar långsamt"

Han berättar att han jobbar mycket bollberöring och är med på övningar där risken för närkamper är liten. 

När tror du att du kan vara tillbaka på fotbollsplanen?

– Jag vet inte riktigt. Vi skyndar långsamt men i höst någon gång. De klarar sig bra utan mig så det är ingen brådska. IFK Oskarshamn är en proffsig förening och det stöd jag har fått hittills har betytt massor, säger han.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: