Sök

• Slutresultat från veterangolfen– han lovade sova med drivern

Segrare i Ronny’s Cup 1) Jan Robertsson 2) Staffan Söderlund 3) Björn Pettersson 4) Per Törnlöf 5) Carl-Göran Arvidsson. Foto: Tryggve Ericsson

Årets Bruttoserie vann Jan-Olof Klasson, längst th, här tillsammans med Lars Lång, Leif Holmberg, Torgny Jutterdal, Bo Sahlin och Leif Carlsson.

Årets Nettoserie: 6) Per Törnlöf 5) Christer Henningsson 4) Ingemar Alme’n 3) Yngve Blixt 2) Björn Pettersson och segrare Håkan HC Karlsson

Eclectic: Jan Hjelm, Bertil Sand, Kjell Ekelöf och segraren Gerth Hansson. Saknas på bild gör Thomas Karlsson och Anders Svensson.

Krutgubbarna Billy Nilsson, Ragnar Johansson (gick en 69-runda), Lars-Olof Svensson och Tryggve Ericsson.

Slutresultat från veterangolfen– han lovade sova med drivern

Veterangolfen har avslutat årets säsong genom att kora segrarna i flera olika tävlingar, bland annat Ronnys cup som vanns av Jan Robertsson, som hedrade sin driver i tacktalet – och lovade sova med den.

Årets eclectic vanns av Gerth Hansson på fina 58 poäng 2) Kjell Ekelöf 56, 3) Bertil Sand 56, 4) Anders Svensson 55, 5) Thomas Karlsson 55, 6) Jan Hjelm 54.

Årets Bruttoserie vanns av Jan-Olof Klasson på fina 807 slag, 2) Leif Carlsson 820, 3) Bo Sahlin 870, 4) Torgny Jutterdal 876, 5) Leif Holmberg 878, 6) Lars Lång 879.

Årets nettoserie vanns av Håkan HC Karlsson på fina 717 slag netto, 2) Björn Pettersson 718, 3) Per Karlsson 720, 4) Yngve Blixt 723, 5) Ingemar Almén 729, 6) Christer Henningsson 733.

En nyhet inför 2025 är att vi på prov kommer att spela med kanonstart under våren, och första start är 23 april kl 09.00. Vi hälsar nya och gamla veteraner välkomna.

Ronny´s Cup avgjordes i veckan, och 20 man hade kvalat in. De nio första hålen spelades som matchspel, och resterande 9 hålen spelades som utslagstävling. Mycket nerver var i dallring, men efter sista hålet stod Jan Robertsson som segrare före Staffan Söderlund, 3) Björn Pettersson 4) Per Törnlöf 5) Carl-Göran Arvidsson.

Tävlingsledningen Hans Eklund och Torgny Jutterdal gratulerade de fem bästa, och kommentaren från segraren Jan Robertsson  var ”Min driver har gått jättebra idag, så den ska få sova jämte mig i natt och frugan får sova på bäddsoffan”.

Stort tack till Tryggve Ericsson som tog bilder och tack till alla åskådare som troget följde spelarna runt banan.