Annons:

Sök

Annons:

KLART: Stjärnan stannar i HHF – och han blir ny huvudtränare

Robin Löfstedt fortsätter som spelare i Hultsfreds HF. Däremot lämnar han rollen som tränare. Foto: Ossian Mathiasson

KLART: Stjärnan stannar i HHF – och han blir ny huvudtränare

Robin Löfstedt slutar som tränare, men fortsätter som spelare i Hultsfreds HF. Hans ersättare i rollen som huvudtränare är dessutom klar.
– Tanken är att jag tar huvudansvaret. Det blir en härlig utmaning, säger Bo Sundqvist.

Annons:

Den gångna säsongen var Robin Löfstedt spelande tränare i Hultsfreds HF. Han hade då bland annat Bo Sundqvist vid sin sida.

Nu står det klart att Sundqvist kliver upp som huvudtränare till nästa säsong. Klart är också att hans son, Andreas Sundqvist, kommer att finnas med i ledarstaben.

– Vi två kommer att ingå i ledarstaben och den ska kompletteras med ytterligare ett par namn. I nuläget är det inte riktig klart hur hela organisationen kommer att se ut, säger Bo Sundqvist.

”Var lite tveksam”

För Bo Sundqvist var det från början inte helt givet att hoppa på uppdraget som huvudtränare.

– Det är klart att jag var lite tveksam. Jag har flera uppdrag i föreningen och min tid är inte obegränsad. Men det är en ganska häftig utmaning att hålla i den här biten. Sen tycker jag att vi har ett bra lag med potential. Vi borde kunna hamna lite högre upp i tabellen än förra säsongen.

Viktig förlängning

Den nye HHF-tränaren kan dessutom glädja sig åt att Robin Löfstedt har lämnat klartecken för en fortsättning som spelare. Löfstedt missade stora delar av förra säsongen på grund av en handskada. Fullt återställd är han en klasspelare i division två.

– Det är så klart jätteviktigt att han stannar. Robin är en otroligt duktig spelare med bra blick och ett bra skott. Nu får han dessutom koncentrera sig på spelet fullt ut. Däremot kommer vi i ledarstaben givetvis att nyttja hans kunskaper.

Hur är det med hans skadade hand nu?

– Så vitt jag vet ska skadan vara åtgärdad och det ska vara under kontroll, säger Bo Sundqvist.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: