Annons:

Sök
Klar förlust för Hultsfred – tränaren besviken

Christoffer Sundqvist fick beröm efter Hultsfreds förlust mot Karlskrona U. Foto: Simon Henriksson

Klar förlust för Hultsfred – tränaren besviken

Hultsfreds HF hade en lång bussresa i benen innan bortamatchen mot IFK Karlskrona U. Det märktes då hemmalaget vann tämligen enkelt med 35–22 (17–12).
– Jag är lite besviken på att vi inte ger oss själva chansen att ta två poäng, säger HHF:s Jesper Rüdiger efteråt.

Annons:

Hultsfred inledde ändå matchen på ett ganska bra sätt och var med i matchen inledningsvis. 

– Vi rullade bra och var med, sedan fick vi några kontringsmål emot oss och det såg ut som om vi tappade suget. Vi tog dåliga beslut och tappade bollar. Försvaret låg för lågt och de fick komma in alldeles för nära och göra enkla mål. Mål som inte går in om man gör arbetet till 100 procent. Jag är lite besviken på att vi inte ger oss själva chansen mot ett lag som egentligen inte är bättre, men som var klart bättre i dag. Det kommer bli en annan match på hemmaplan, säger Rüdiger.

Sundqvist var bäst

HHF saknade en hel del spelare och tvingades experimentera en del i truppen, med bland annat en junior som inte tränar regelbundet med A-laget. 

Till sist slutade matchen 35-22 till hemmalaget Karlskrona. För Hultsfred väntar nu en spelledig helg innan det är dags för derby hemma mot Eksjö helgen efter. 

– Vi har tryggheten på hemmaplan och är bekväma med att spela där. Får vi tillbaka några spelare och är krya så blir det en rolig match mot Eksjö, avslutar Rüdiger. 

Bäst i HHF var Christoffer Sundqvist. 

Viktor Allvin

Fakta

Målskyttar, HHF: Henrik Böris 5, Matz Hesselgård 4, Christoffer Sundqvist 3, Elias Andersson Landholm 2, Tobias Stridh 2, Arvid Nilsson 2, Axel Henriksson 2, Rasmus Hesselgård och Anton Söderström 1. 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: